Fleche Orange

De Fleche Orange wordt in 2013 voor het eerst georganiseerd, in het Paasweekend. De finish is op paaszondag op de Grote Markt van Delft om 9:00 ‘s morgens. Het doel van de Fleche Orange is een zo groot mogelijke afstand afleggen in 24 uur in teamverband EN een gezellig samenzijn op paasochtend na afloop van het fietsen.

Team “De Vliegende Hollander” zal opnieuw aantreden in de originele samenstelling om de Fleche Orange te rijden, met als start- en finishplaats het mooie Delft.

Vlnr Jo, Ben, Henk, Jos, Herman

De route van Team De Vliegende Hollander beslaat zo’n 400km en zal hen vanuit Delft langs Tiel, Venlo, Goirle en Gouda voeren om te eindigen op de Grote Markt in Delft.

Gezien Pasen dit jaar erg vroeg valt is het team al druk bezig met de conditionele voorbereidingen, zo zijn er trainingsritten gepland in Twisteden (Duitsland) bij Michael en Moni van ARA Niederrhein.